Opret opgaveTilbyd hjælp
Gratis at tilbyde fritidsjob

Vær med fra starten – og VIND den nye iPad!

Vi trækker lod om 1 x iPad (3. generation) 16 GB med Wi-Fi, blandt de første 250 unikke brugere på Happytown.dk, der enten opretter en opgave, eller som tilbyder deres hjælp.

Konkurrenceregler

Vinderen får direkte besked via e-mail, på den mailadresse, der er opgivet under den udtrukne profil.

Hvis en vinder ikke kan identificeres ud fra de angivne kontaktinformationer, eller det ikke lykkes at få kontakt med vinderen, forbeholder vi os retten til at udtrække en anden vinder.

Vinderen bliver offentliggjort på HappyTown.dk og på HappyTown.dk’s facebookside, Twitter samt evt. andre sociale medier, der har relation til HappyTown.dk.

Ipad’en sendes direkte fra leverandøren til den udtrukne vinder. Evt. reklamation skal derfor udelukkende rettes mod leverandøren, og HappyWays I/S er således ikke ansvarlig for eventuelle fejl og mangler.

Hvis der er begrundet mistanke om, at en deltager har forsøgt at snyde, f.eks. ved at oprette falske opslag eller indlæg, medfører det diskvalificering. Den pågældende deltager vil blive udelukket for videre deltagelse og vil i øvrigt få slettet sin brugeradgang til HappyTown.dk.

HappyTown.dk

ipad