Opret opgaveTilbyd hjælp
Gratis at tilbyde fritidsjob
Privat hjælper - 8700 Horsens

Male, havearbejde og diverse

Jeg kan hjælpe med de ovennævnte kategorier, samt andet indenfor hushjælp/rengøring og have. Har masser af erfaring fra andet arbejdet :-)!
Pris: 100,-
Kontakt Monica
Område:8700 Horsens

Aktiv siden d. 1. maj, 2015
1433 visninger. 2 henvendelser
Print side
Log ind for at give en bedømmelse.
 • Henvendelse #2 fra Karen d. 17. september 2018, kl. 09:49
  Hej Monica

  Jeg har brug for hjælp til en fest på lørdag 22. september ca 12-18 (vi kan snakke sammen om hvor længe du vurderer du skal være her).
  Jeg bor 3 km fra Søvind på Tudsdamvej 21, 8350 Hundslund.
  Jeg er meget sent ude, men måske er jeg heldig at du lige har tid på lørdag?
  Vi bliver ca 45 personer og folk er inviteret til frokost (buffet) kl 13. Jeg har brug for hjælp primært til køkkenet. Vi laver selv noget af maden og resten kommer gæsterne med. Mellem 12 og 13 kan vi bruge hjælp til lige at få buffeten anrettet og drikkevarer stillet op etc. Mens vi spiser skal der måske lige fyldes lidt op på buffeten og der er nok noget opvask fra madlavningen som skal ryddes til side. Efter maden skal resterne fra buffeten pakkes sammen, puttes i plastbokse etc og i køleskab. Og der skal vaskes op (vi har opvaskemaskine). Jeg vil bede gæsterne selv samle deres tallerkener og stille spande til bestik og affald, så opvasken bliver let at gå til.
  Vi går en tur og sidst på eftermiddagen skal vi have kaffe, som jeg gerne vil have dig til at brygge. Vi skal også have en masse kager, som gæsterne kommer med. De skal anrettes der hvor fokostbuffet'en var. Vores hus er i to plan og festen foregår primært nedenunder - i garagen og telt på gårdspladsen, mens køkkenet er ovenpå.
  Venlig hilsen Karen Sieg tlf 23 21 83 11